Bine te-am găsit! Îmi pare bine să te cunosc. Numele meu este Olivera Carson, sunt pasionată de comunicare şi de ştiinţele juridice şi iubesc domeniul imobiliar. Prin activitatea şi dedicarea mea într-o serie de proiecte şi afaceri legate de domeniul imobiliar, mi-am asumat diferite roluri. Află în continuare care sunt acestea, care este expertiza şi experienţa mea şi ce anume mă inspiră.

Agentul imobiliar care te reprezintă
Am început să activez în piaţa imobiliară în 2007, în oraşul meu natal, Timişoara. În opinia mea, vânzarea unui imobil este, de cele mai multe ori, cea mai importantă tranzacţie financiară pe care un om o face de-a lungul vieţii sale. De aceea, am fondat Olivera Carson Imobiliare & Echipa, din dorinţa de a le oferi clienţilor mei servicii imobiliare de calitate, acel „oau” pe care cu toţii ni-l dorim. Sunt primul agent imobiliar care a activat în piaţa imobiliară din Timişoara promovând ca şi mod de lucru reprezentarea imobiliară şi lucrând după Codul de Etică şi standardele profesionale înalte ale agenţilor imobiliari din străinătate, ca-n America.
Orice persoană care are o nevoie imobiliară se aşteaptă să încheie tranzacţia în care este implicat cu cele mai bune rezultate. Pentru a ne vedea împlinită această dorinţă, este foarte important ca eu să înţeleg foarte bine nevoile tale. Clienţii mei ajung la mine în urma recomandărilor facute de alţi clienţi de-ai mei, mulţumiţi de serviciile oferite şi de experienţa pe care au avut-o punându-şi cel mai de preţ bun al lor în mâinile mele.

Cum lucrez? Vom analiza împreună nevoile tale imobiliare iar, la finalul discuţiei, vom şti dacă eu și echipa mea suntem persoanele potrivite să te asiste. Dacă hotărâm să mergem împreună mai departe, vom lucra ca şi reprezentant exclusiv al părţii tale şi îţi vom reprezenta doar ţie interesele în respectiva tranzacţie imobiliară iar toate detaliile legate de acest aspect vor fi prevăzute şi în scris, într-un acord de colaborare. Dacă nu, nu este nicio obligaţie.
Pentru noi este foarte important, aşadar, să înţelegem nevoile clienţilor noștri, ca să le putem reprezenta interesele, astfel încât să ştie că se pot baza 100% pe noi în îndeplinirea scopului lor imobiliar.
La final, după ce am trecut împreună linia de sosire, mulţumiţi de cel mai bun rezultat posibil, clienţii noștri ne recomandă mai departe cunoscuţilor lor, astfel încât atunci când cineva din sfera lor de influenţă are o nevoie imobiliară, se gândesc la mine, agentul lor imobiliar de încredere.

Vezi ce spun clienţii noştri despre noi, aici: Testimoniale clienti

Află cum te ajută pe tine să ai de partea ta un agent imobiliar care te reprezintă click aici:

Expertiză profesională
Ca în orice domeniu, şi agenţii imobiliari profesionişti sunt specializaţi pe diverse segmente de piaţă. Eu am ales segmentul de vânzări, aria rezidenţială, apartamente şi case-vile şi lucrez în principal pe partea de reprezentare a vânzătorului.

Află care sunt cei trei factori care fac diferenţa dintre „de vânzare” şi „vândut„, click aici:

Voluntariat pentru comunitate: fondator & host eveniment Imobiliare cu caimac

Dorinţa mea de a contribui la o lume imobiliară mai bună s-a concretizat într-un eveniment bilunar pe care l-am organizat ani la rândul în Timişoara, eveniment la care îi invitam pe colegii mei de breasla să discutăm despre diverse teme de interes specifice. Scopul acestuia a fost să creeze un nucleu de profesionişti în domeniu, care să se susţină între ei, să promoveze colaborarea şi principiile corecte de business, obiectiv care s-a şi întâmplat. De asemenea, prin organizarea acestui eveniment mi-am propus sa dezvolt un mediu constructiv şi pozitiv unde să împărtăşim idei comune specifice breslei.

Membră în asociaţii de profil de renume: National Association of Realtors® (NAR) Chicago

Sunt onorată să fi făcut parte din Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România, în calitate de membru si ambasador. Aceasta a fost creată după modelul celei mai solide asociaţii profesionale de profil din lume, NAR (National Association of REALTORS®), fondată în 1908 în Statele Unite ale Americii. Astfel, mi-am asumat să lucrez după un Cod de Etică vechi de peste 100 de ani, care are la bază experienţa a foarte multor practicieni în acest domeniu din întreaga lume. Pentru mine, tranzacţionarea de proprietăţi imobiliare este o adevărată profesie, iar pentru a lucra ca şi agent imobiliar este necesară asumarea unui înalt grad de responsabilitate profesională.

Premii
Am fost distinsă cu Premiul pentru Entuziasm şi Determinare, în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare (CPI), eveniment organizat la Bucureşti, în luna martie 2017, pentru activitatea mea din 2016 în piaţa rezidenţială din Timişoara, fiind primul agent imobiliar care a lucrat în reprezentare în zona de vest a ţării.

click aici pentru a vedea discursul de la Gala CPI

Studii şi experienţă

Am absolvit cursurile Liceului de Informatică „Grigore Moisil” din Timişoara iar apoi m-am îndreptat spre domeniul umanistic, înscriindu-mă la cursurile Facultăţii de Jurnalism-Engleză din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Mi-am petrecut o perioadă bună din anii facultăţii ca învăţăcel, făcând practică şi apoi ca novice şi în cele din urmă reporter în cadrul mai multor instituţii renumite de presă şi televiziune din Timişoara. Aşa am învăţat ce înseamnă comunicarea şi relaţionarea interumană, cât de important este mesajul pe care îl transmiţi şi ce putere are informaţia. În prezent studiez şi la Facultatea de Drept şi Administraţie Publică a Universităţii Tibiscus din Timişoara.

Cursuri

– octombrie 2016, Bucureşti – curs reprezentare imobiliară
– iunie 2017, Bucureşti – curs reprezentare imobiliară
– zeci de ore investite în webinarii de specialitate cu cel mai bun trainer român din domeniul imobiliar
– peste 50 de webinarii de specialitate susţinute de antrenori internaţionali vizionate în ultimul an
– consultanţă cu cel mai bun trainer internaţional din domeniu

Invitat în emisiuni pe teme imobiliare

Din dorinţa mea de a contribui la o lume imobiliară mai bună şi de a le oferi oamenilor informaţii preţioase despre domeniul imobiliar, am ales să împărtăşesc în mod public câteva dintre ideile şi experienţa mea. În acest sens, am fost invitată în cadrul mai multor emisiune de televiziune de la Televiziunea Română şi Tele Europa Nova Timişoara, în cadrul carora am discutat pe multe teme de interes din domeniu.

Detalii, aici:

Principii şi etică
În piaţa imobiliară românească, agenţii imobiliari au, de cele mai multe ori, o reputaţie care lasă de dorit. De aceea, eu si echipa mea am ales să ne asumăm o conduită profesională înaltă, prin faptul că respectăm nişte principii fundamentale şi îi tratăm cu respect pe toţi clienţii noştri şi ţinem la renumele breslei noastre.

Click aici să afli mai multe

Motto
Ceea ce mă ghidează în practica mea este un citat inspiraţional care suna aşa: „Alege să faci ceea ce îţi place şi nu vei munci nici măcar o singură zi din viaţa ta.” (Confucius)

Proprietăţi active

Proprietăţi vândute