Cum lucrăm noi?

Ce-ai spune dacă lista de servicii pe care ţi-o punem la dispoziţie s-ar traduce în tot atâtea beneficii? Îţi prezentăm modul nostru de lucru: reprezentarea imobiliară.

Îţi doreşti servicii imobiliare remarcabile?

Ai obosit ÎNCERCÂND să îţi VINZI SINGUR proprietatea?
Eşti sătul de:
x telefoane agasante şi fără rezultat?
x vizionări doar din curiozitate?
x cumpărători necalificaţi?
x publicitate scumpă?
x vizibilitate redusă?

Alege-ţi agentul potrivit să te asiste în procesul de vânzare al proprietăţii tale! Alege reprezentarea imobiliară!

Vânzarea unei proprietăţi este o decizie importantă pentru fiecare dintre noi iar statisticile arată că, în România, o persoană tranzacţionează, în medie, o singură proprietate de-a lungul vieţii sale iar cel mai de preţ bun pe care îl are din punct de vedere financiar îl lasă, de cele mai multe ori, în virtutea sorţii.

În 2007, când am avut oportunitatea să încep această frumoasă carieră în Timişoara, oraşul meu natal, am remarcat o serie de neajunsuri în modul de lucru din domeniul imobiliar şi mi-am dorit să lucrez altfel şi să le ofer clienţilor mei o altă perspectivă asupra colaborării cu un agent imobiliar. Am ales astfel să asist vânzători cu nevoi imobiliare, aşa cum am fost şi eu la un moment dat, să tranzacţioneze mai bine şi să vândă în condiţii mai bune şi pentru cel mai bun preţ pe care îl pot obţine. Astfel am devenit primul agent imobiliar din zona de vest a ţării, afliat şi al National Association of REALTORS® (NAR) Chicago, care practică reprezentarea imobiliară după modelul american.

Vezi mai multe despre noi şi experienţa noastră

Pentru cei mai mulţi dintre noi, vânzarea unei proprietăţi implică, nu-i aşa, o încărcătură emoţională foarte mare şi orice mutare greşită te poate costa mii de Euro. Acum ai şansa să ai parte de o experienţă remarcabilă în tot procesul de tranzacţionare şi pe cineva care să îţi apere cu adevărat interesele, alături de noi!

Vezi ce spun cei care au colaborat cu noi

Olivera Carson Imobiliare & Echipa este singura agenţie imobiliară din Timişoara cu o strategie unică în vederea vânzării imobilelor, care are la bază experienţa inegalabilă a echipei noastre.

Ce facem noi, concret, pentru clienţii noştri vânzători?
O dată listată în portofoliul nostru, ne vom asigura că potenţialii cumpărători calificaţi din piaţă care îşi doresc o proprietate de pe segmentul respectiv aleg proprietatea ta!

Aşadar, dacă îţi doreşti să vinzi proprietatea ta în cele mai bune condiţii şi în siguranţă, la cel mai bun preţ pe care îl poţi obţine în condiţiile pieţei imobiliare actuale şi fără prea multă bătaie de cap, te invităm să vezi ce beneficii le oferim clienţilor noştri vânzători.

Pentru servicii superioare şi rezultate garantate, contactaţi-ne astăzi!

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj*