Modul nostru de lucru porneşte de la premisa că un agent imobiliar trebuie să lucreze în interesul clientului pe care îl reprezintă, asemenea unui avocat. Spunem aceasta, deoarece vânzătorul şi cumpărătorul îşi doresc practic acelaşi lucru dintr-o tranzacţie imobiliară: să obţină cel mai bun preţ, într-o perioadă determinată de timp, cu cât mai puţin efort. Aici intervine rolul agentului, care, în opinia noastră, nu este să împace ambele părţi, aşa cum se întâmplă, realmente, acum, în industria imobiliară românească, ci să apere clientului care îl angajeaza să îl reprezinte.
Modul nostru de lucru se numeşte reprezentare imobiliară exclusivă şi aşa se lucrează în prezent în occident, în Statele Unite ale Americii, Canada precum şi în Europa de Vest. Sunt peste un milion de agenţi imobiliari profesionişti în toată lumea care lucrează după această metodă. Reprezentarea imobiliară este un mod de lucru corect, sănătos şi folositor, pentru client şi pentru agent, care se bazează pe o relaţie de încredere, respect reciproc şi loialitate totală.

Oferă-ţi şansa ca un agent imobiliar profesionist să fie întotdeauna de partea ta într-o tranzacţie imobiliară, astfel încât să ai parte de o experienţă remarcabilă. Noi apărăm întotdeauna interesele unei singure părţi implicate într-o tranzacţie imobiliară, şi anume cele ale clientului nostru. Cunoaşte echipa şi află cum: Echipa

Urmăreşte-ne pe Facebook Facebook

şi Youtube Youtube

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj*