Ce e un R E A L T O R®
Te invit să afli câteva idei despre ce este un R E A L T O R® şi cu se ocupă el. Sunt mândră să fiu şi eu agent imobiliar R E A L T O R® şi să fac parte dintr-o comunitate de profesionişti îndrăgostiţi de imobiliare. Află mai multe urmărind clipul de mai jos, fragment din emisiunea „Te priveşte”, realizată de Raluca Irina Costea, la Tele Europa Nova Timişoara. Principiile după care lucrăm noi, REALTORII®, le regăseşti pe site-ul Asociaţiei Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România (www.apair.ro), din care facem cu mândrie parte.
Dacă ai întrebări despre acest termen sau în mod general, despre piaţa imobiliară, îţi stau cu drag la dispoziţie, îmi poţi scrie în comentarii sau în mesaj privat, cum îţi este mai bine. Alege o persoană competentă să îţi reprezinte interesele imobiliare!

Rolul agentului imobiliar este, în opinia noastră, să apere interesele părţii pe care o reprezintă. Când alegi un imobiliar să îţi lucreze proprietatea, e important să înţelegi că, asemenea unui A V O C A T, un agent imobiliar REALTOR® apără interesele părţii pe care o reprezintă dintr-o tranzacţie.
Principiile după care lucrăm noi, realtorii®, le regăseşti pe site-ul Asociaţiei Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România (www.apair.ro), din care facem cu mândrie parte.
Detalii despre modul nostru de lucru şi cum îţi poate fi ţie de folos poţi obţine vizionând fragmentul următor din emisiunea „Te priveşte”, realizată de Raluca Irina Costea.

Atunci când alegi un REALTOR ® să lupte pentru interesele tale imobiliare, poţi fi sigur că proprietatea ta va fi expusă în toate mediile şi va ajunge la toţi potenţialii clienţi, deoarece acesta C O L A B O R E A Z Ă cu
T O Ţ I colegii competitori din piaţă.
Principiul colaborării este garantat de faptul că REALTORII® au adoptat şi lucrează după un cod de etică vechi de peste 100 de ani, pe care îl regăseşti pe site-ul Asociaţiei Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România (www.apair.ro), cod care include o serie de principii de bună practică profesională în domeniu.
Detalii despre principiul colaborării cu toţi competitorii din piaţă, unul dintre principiile de bază ale Codului Etic al REALTOR®-ilor, şi cum îţi poate fi ţie de folos, regăseşti vizionând fragmentul următor din emisiunea „Te priveşte”, realizată de Raluca Irina Costea.

Când alegi un REALTOR® să îţi lucreze proprietatea, e important să ştii că te poţi
B A Z A pe informaţiile pe care le primeşti de la el şi care pleacă mai departe de la el, înspre potenţialii cumpărători, deoarece aceasta a ales să adopte principiul respectului faţă de adevăr în declaraţii şi publicitate. Mai mult, REALTORII® nu se ascund după indicii îndepărtate, proprietatea ta va fi promovată în mod
T R A N S P A R E N T, cu adresa şi poziţionarea exactă pe hartă.
Principiile după care lucrăm noi, REALTORII®, le regăseşti pe site-ul Asociaţiei Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România (www.apair.ro), din care sunt onorată să pot face parte şi eu.
Detalii despre modul nostru de lucru şi cum îţi poate fi ţie de folos poţi obţine vizionând fragmentul următor din emisiunea „Te priveşte”, realizată de Raluca Irina Costea.

Când alegi un REALTOR® să îţi apere interesele imobiliare, poţi fi sigur că vei avea parte de un reprezentant onorabil, de o înaltă etică şi profesionalism.
Acest lucru este garantat de faptul că REALTORII® au adoptat şi lucrează după un cod de etică vechi de peste 100 de ani, pe care îl regăseşti pe site-ul Asociaţiei Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România (www.apair.ro), cod care include o serie de principii de bună practică profesională în domeniu.
Detalii despre principiul loialităţii totale faţă de client, unul dintre principiile de bază ale Codului Etic al REALTOR®-ilor, regăseşti vizionând fragmentul următor din emisiunea „Te priveşte”, realizată de Raluca Irina Costea.

Vrei să vinzi o proprietate în viitorul apropiat şi nu ştii cum se stabileşte în mod corect preţul de listare la vânzare al unei proprietăţi imobiliare? Află cum din fragmentul de mai jos, parte din emisiunea „Te priveşte”, realizată de Raluca Irina Costea la Televiziunea Europa Nova.
Cu mulţumiri Raluca Jugănaru & Flexmls România, pentru suportul şi implicarea de care daţi dovadă de fiecare dată.

Cât D U R E A Z Ă, în medie, o V Â N Z A R E? Află detalii din clipul de mai jos. Şi, nu uita, când alegi un imobiliar să îţi lucreze proprietatea, e important să înţelegi că, asemenea unui A V O C A T, un REALTOR® apără interesele părţii pe care o reprezintă într-o tranzacţie.
Principiile după care lucrăm noi, REALTORII®, le regăseşti pe site-ul Asociaţiei Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România (www.apair.ro), din care facem cu mândrie parte.
Detalii despre modul nostru de lucru şi cum îţi poate fi ţie de folos poţi obţine vizionând fragmentul următor din emisiunea „Te priveşte”, realizată de Raluca Irina Costea.

Eşti curios cât valorează proprietatea ta? Nu te da pe mâna oricui! Alege o persoană competentă să-ţi reprezinte interesele. Sună la 0725 965 391 ca să afli mai multe
sau scrie-ne pe info@sedenaimobiliare.ro!