Olivera Carson Imobiliare & Echipa este o companie care activează în domeniul imobiliar, acoperind ca arie oraşul Timişoara şi zona metropolitană adiacentă.

Timişoara este capitală culturală europeană în 2023. Timişoara se află pe locul întâi în topul celor mai bune oraşe pentru afaceri în 2016, în cel mai recent clasament realizat de prestigioasa revistă Forbes. Timişoara este situată la mică distanţă de patru capitale europene importante: Belgrad, Budapesta, Viena şi Bucureşti. Timişoara are aeroport internaţional cu plecări spre zeci de destinaţii, centru universitar de prestigiu, centru cultural şi de shopping. Timişoara este un oraş recunoscut pentru istoria sa seculară, pentru premierele care au avut loc aici (primul oraş iluminat electric, primul tramvai tras de cai, prima fabrică de bere de pe teritoriul României şi multe altele) şi pentru multiculturalitatea locuitorilor săi. Aici convieţuiesc, în deplină armonie, români, nemţi, unguri, sârbi, bulgari, ucrainieni, slovaci, cehi, evrei, arabi, italieni şi nu numai.
Aşadar, Timişoara este un oraş în care merită să te stabileşti împreună cu familia ta ori să îşi deschizi propria afacere.

Echipa

Click aici ca să vezi imagini recente cu oraşul şi ce evenimente au avut şi vor avea loc aici: