VIRGIL IANȚU, vânzător reprezentat

„Interacțiunea cu Olivera este una plăcută și îți oferă încredere. Prima calitate a ei ce îmi vine în minte este că e un om bun. Este eficientă și profesionistă în ceea ce face și îi mulțumesc mult pentru colaborarea noastră. Olivera, mă bucur să cunosc oameni și profesioniști ca tine! Baftă în tot ce faci și ne vedem curând.”

Dorin Şipeţian, vânzător apartament

Am avut privilegiul să am de partea mea Olivera Carson Imobilare & Echipa. Mi-am dorit să îmi cumpăr o casă, aveam nişte economii puse de-o parte şi am decis să-mi vând apartamentul în care locuiam şi să fac acest pas. Am pus anunţ cu apartamentul meu şi am aşteptat clientul potrivit.

Întretimp, am căutat şi casă şi, curând, am găsit proprietatea visurilor mele. Problema a apărut după ce am semnat precontractul pentru casă, deoarece nu reuşeam să-mi vând apartamentul în timp util pentru a putea cumpăra casa. Atunci am aflat de acest nou mod de lucru şi mi s-a părut o idee benefică pentru mine. Deşi fusese preluat de mulţi agenţi imobiliari din Timişoara, până să lucrez cu Olivera Carson Imobilare & Echipa apartamentul meu a stat nevândut mai bine de patru luni, însă agenţia a reuşit să mi-l vândă în doar două (2) săptămâni şi în condiţiile dorite de mine! Am fost impresionat de modul de lucru, de prezentarea detaliată, de fotografiile realizate, pot spune că excepţionale! Olivera şi echipa ei a venit la apartament şi a valorificat apartamentul meu la potenţialul lui maximum. Pentru mine a fost o alegere foarte bună, deoarece am avut parte de implicare maximă, siguranţă, seriozitate, corectitudine în tot procesul, de la promovarea la vânzare până la finalizarea tranzacţiei. Niciun alt agent întâlnit până acum (şi am mai vândut câteva proprietăţi la viaţa mea!) nu s-a ridicat la acest nivel de profesionalism şi dedicare.
Citeşte mai mult

Ada Gabor, vânzător apartament

Am ales să colaborez cu Olivera Carson ca urmare a unor recomandări. Şi a fost o alegere inspirată! Comunicarea a fost foarte bună pe tot parcursul procesului, iar serviciile oferite au fost de foarte bună calitate, de la pregătirea prezentării imobilului şi până la obţinerea documentelor finale. Transparenţa şi corectitudinea a stat la baza relaţiei noastre. Mult succes, draga mea şi ţinem legătura!

Ovidiu & Carmen Pecican, vânzători apartament

Olivera, de la tine am învăţat că atunci când te doare ceva, nu trebuie să te tratezi după ureche, ci să mergi la medic, că atunci când ţi se strică maşina, nu e bine să meştereşti la ea, împreună cu vecinu’ în faţa blocului, ci să o duci la un mecanic, iar atunci când vrei să vinzi o proprietate, nu are rost să te chinui de unul singur, ci să apelezi la profesionalismul unui agent imobiliar care te reprezintă.

Tot de la tine am învăţat care este diferenţa dintre un agent imobiliar, pentru care tu, clientul, reprezinţi doar „unul dintr-o sută” şi agentul imobiliar care te reprezintă, care îţi intră în casă, îţi devine prieten, începe să-ţi cunoască nevoile, să-ţi înţeleagă capriciile, iar când te cunoaşte pe deplin, îţi reprezintă interesele la fel ca un membru al familiei.
Primele calităţi ale tale care-mi vin acum în minte sunt: răbdarea şi diplomaţia.
Te-aş recomanda fără ezitare tuturor prietenilor şi cunoscuţilor mei pentru simplul fapt că, din momentul în care tu ai preluat „frâiele” acţiunii de vânzare, eu şi familia mea am putut să stăm relaxaţi şi să privim „de pe margine” cum evoluează lucrurile. Potenţialii cumpărători au fost selectaţi şi calificaţi, vizionările au avut loc programat şi organizat, iar prezentarea ai făcut-o la modul profesionist. Ceea ce m-a făcut să aştept cu răbdare apariţia unui cumpărător a fost strânsa legătură şi colaborare pe care am avut-o. Nu au trecut nici două sau trei zile de la ultima informare şi iar primeam veşti de la tine. Ne-ai ţinut mereu la curent cu ceea ce se întâmplă pe piaţă, cu veştile de la clienţi, de la persoane care au văzut apartamentul, de la cele care-şi doresc să-l vadă, dar şi cu statistici, informaţii bancare, financiare, economice şi de ordin imobiliar. Dar cel mai important lucru mi se pare că eşti alături de clientul tău până la capăt. Nu te mulţumeşti cu găsirea şi aducerea cumparatorului, ci te ocupi de acte, cu programări la notar, relaţionezi cu banca şi fondul şi eşti prezentă la semnarea precontractului şi contractului final. Meriţi toată admiraţia, recunoştinţa şi mulţumirile noastre!
Ne-a fost de mare ajutor colaborarea cu tine şi apreciem că tot ceea ce ai făcut a fost de un înalt profesionalism. Te vom recomanda oricui, de câte ori vom avea ocazia. Succes în ceea ce faci!
Citeşte mai mult

Simona C., vânzător casă

Cu Olivera am interacţionat uşor, eficient şi productiv de la prima întâlnire. Ea mi-a inspirat încredere, seriozitate şi profesionalism. Aceste calităţi m-au determinat să aleg să lucrez cu ea în vânzarea proprietăţii mele. Aş recomanda-o oricând pe Olivera( şi deja am făcut-o cunoscuţilor mei!) pentru eficienţa, transparenţa, seriozitatea, disponibilitatea şi orientarea şi respectul pentru client de care a dat dovadă pe parcursul colaborării noastre.

Detalii despre proprietatea respectivă, aici:
Diferenta dintre „de vânzare” şi „vândut”

Valentin Necșuleu – Roweb Development

Olivera Carson este o surpriză cu adevărat plăcută în viața imobiliară a Timișoarei și o adevărată sursă de inspirație pentru comunitatea imobiliară. O recomand pentru forța ei de implicare în rezolvarea nevoilor imobiliare ale clienților dar și pentru iscusința cu care se luptă și reușește să facă din munca agentului imobiliar una de referință în domeniu. Prin Olivera pot spune cu tărie că lumea imobiliară devine mai bună. 

Beatrice Pozsar, colegă de breaslă

Olivera este o colegă extraordinară, gata să ajute şi cu care poţi colabora întotdeauna. Care ar fi cea mai importantă calitate a ei? Dintre toate eu aş alege profesionalismul şi dedicarea cu care apără interesele clientului pe care îl reprezintă. Un adevărat exemplu şi un deschizător de drumuri în ceea ce priveşte modul de lucru în reprezentarea imobiliară în Timişoara.

Raluca Jugănaru, manager relaţii cu clienţii – Flexmls România

Olivera Carson reprezintă exemplul că abordarea unui mod de lucru corect vine cu rezultatele aşteptate. Fiecare discuţie purtată mi-a arătat că Olivera este o persoană deschisă, comunicativă şi întotdeauna dornică să înveţe lucruri noi pentru a se perfecţiona.

Aş recomanda-o cu mare căldură, pentru că sunt sigură de reuşita ei. Este un agent imobiliar de încredere, devotat şi implicat 100% în activitatea desfăşurată, oferind servicii imobiliare la un nivel ridicat. Iar ca om, este o persoană extraordinară!
Citeşte mai mult

Maria Tănasă, Centro Group

Olivera Carson este un reper în lumea imobiliară timişoreană, un agent imobiliar pe care te poţi baza. Un profesionist cu o conduită şi o etică ireproşabilă şi o evaluare obiectivă, menită să îşi protejeze proprietatea, investiţia şi tranzacţia.

Aurora Curca, director general, AuroMedia

Interacţiunea cu Olivera Carson a fost una de excepţie, ne-am înţeles imediat, de la primul contact. Prima calitate a ei care îmi vine în minte este amabilitatea de care dă dovadă. Am recomandat-o şi o voi recomanda oricând, datorită profesionalismului, disponibilităţii şi promptitudinii pe care le manifestă.

Alice Necula, broker/owner Real Estate Society

Am cunoscut-o pe Olivera la un curs profesional. Împrejurarea de a ne fi întâlnit mi-a confirmat ceea ce înţelesesem deja din social media: Olivera este o persoană caldă, hotărâtă, ambiţioasă, care pune preţ pe relaţiile interumane şi care înţelege că meseria de agent imobiliar este, în primul rând, despre oameni.

O apreciez pe Olivera pentru prestanţa profesională deosebită: ea este un deschizător de drumuri în serviciile imobiliare în Timişoara şi un reper de conduită etică.O admir în mod deosebit pentru diligenţa cu care se implică în a face cunoscute valorile reprezentării exclusive în rândul comunităţii profesionale din plan local, un efort considerabil, care sunt sigură că se va concretiza în întărirea relaţiilor şi crearea unui cadru propice colaborării între agenţi, în scopul servisării ireproşabile a consumatorilor de servicii imobiliare.
Citeşte mai mult